Почитувани,
Ве извесуваме дека е започната постапка за оттѓување на градежно земјиште, по пат на електронко наддавање.
Сите потребни информации може да ги видите на следниве линкови:

 

Објава 2/2017 за отуѓување на градежно земјиште

Извод од план за ГП 9.10

Упатство за поднесување пријава за учество на јавно наддавање (за подносители)

Упатство за прикачување на дигитален потпис (за подносители)

Уплатница

ОРИЕНТАЦИОНИ ВРЕДНОСТИ НА НУГЗ ВО ГУП ОПФАТ НА ОГБ - СКОПЈЕ

МЕТОДОЛОГИЈА ЗА ПРЕСМЕТУВАЊЕ НА НУГЗ ВО ГУП ОПФАТ НА ОГБ - СКОПЈЕ

ГРАНИЦИ НА ЗОНИТЕ ЗА НАПЛАТА НА НУГЗ ВО ГУП ОПФАТ НА ОГБ – СКОПЈЕ

МАПА НА ЗОНИТЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ЗА НАПЛАТА НА НУГЗ ВО ГУП  ОПФАТ НА ОГБ

 

За повеќе информации, обратете се на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Јавното наддавање ќе се одвива на www.gradezno-zemjiste.mk