Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по Предлог Детален урбанистички план за Градска Четврт СИ 11, општина Гази Баба - Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по Предлог Детален урбанистички план за Градска Четврт СИ 11, општина Гази Баба - Скопје

             Предлог – ДУП за градска четврт СИ 11, oпштина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Маџари″, во рок од единаесет (11) работни дена  (од 20.12.2019 до 08.01.2020 година), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

            Јавната презентација на Предлог – ДУП за градска четврт СИ 11, oпштина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 23.12.2019 година со почеток во 12.00 часот во просториите на Урбаната заедница ″Маџари″, општина Гази Баба-Скопје.

            Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Маџари", општина Гази Баба.

             Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

 

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1303

Air Jordan 1

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree