Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Награди за најубаво новогодишно украсување

Општина Гази Баба и оваа година избираше најубаво новогодишно декорирани дворови, тераси, училишта, градинки и заедница на станари, со цел заеднички да допринесеме за посвечен изглед на нашата општина во пресрет на новогодишните и божиќните празници.

Комисија составена од администрацијата ги посети сите пријавени, од кои се избраа најубавите и најуспешни декорации, за кои општината обезбеди награди.

Наградите ги додели  градоначалникот Борис Георгиевски, на:

Најубаво украсена тераса – Младеновска Катерина од н. Ченто

Најубаво украсен двор – Стојановски Драган од н.м. Виниче и Стојановски Марјан од н.м. Трубарево

Најубаво украсено основно училиште - ООУ „Н.Н. Борче“ н. Триангла

Најубаво украсен објект од градинката „Детска Радост“ е објектот „Мимоза“

Најубаво украсен објект од градинката „25 МАЈ“ e објектот „Сонце“

Најубаво украсен простор пред зграда на заедница на станари, се жителите од улица „Пехчевска“ бр. 3 н. Хоподром

29.12.2017 

 

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree