Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Информација за изградба на водоводна мрежа во н.м. Раштак

                                                          

 

     

 

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека во периодот од  25.11.2019год.  до 31.03.2020год.  ќе се изведуваат градежни работи на локацијата н.м. Раштак . Работите ги изведува фирмата  А.Д. Енергомонт а инвеститор е општина Гази Баба, со цел подобрување на квалитетот на животот на месното население.

Ве молиме за разбирање и соодветно прилагодување од ваша страна за потребите на брзо и навремено спроведување на градежните работи.

За дополнителни информации / прашања, Ве молиме да се обратите кај Светислав Апостолов контакт тел.070/240-446 , од општина Гази Баба. 

Air Jordan 1 Retro High OG NRG White/Rust Pink-Black To Buy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree