Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Најдобар полицаец

Најдобар полицаец


 

Градоначалникот Тони Трајковски му подари телевизор на Африм Алији, најдобриот полицаец за 2012 година од полициската станица Гази Баба.

 

Општина Гази Баба на овој начин се заблагодарува и му оддава признание на полицаецот кој покажал најдобри резултати во работењето во 2012 година, а воедно ова е и начин да се поттикнат сите вработени во ПС Гази Баба да дадат максимум во реализацијата на своите професионални обврски, што резултираат со вакви или слични награди и признанија.


28.12.2012

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree