Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по ЛУПД за КП 47/1 КО Стајковци вон-гр., со намена Е2 - бензиска пумпна станица, Општина Гази Баба – Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по ЛУПД за КП 47/1 КО Стајковци вон-гр., со намена Е2 - бензиска пумпна станица, Општина Гази Баба – Скопје

 

Јавната презентација на ЛУПД за КП 47/1 КО Стајковци вон-гр., со намена Е2 - бензиска пумпна станица, општина Гази Баба - Скопје., ќе се одржи на ден 19.11.2020 година со почеток во 12.00 часот во просториите на општина Гази Баба барака 8 (голема сала).

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месна заедница "Стајковци"

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1617

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree