Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Координативни средби

 

Во елементарната непогода која се случи на 06.08.2016 год. загубивме многу човечки животи и се направи огромна материјална штета. Поради овие причини, градоначалникот Тони Трајковски на почетокот на секој ден со тимот задолжен за координација на активностите на терен, одржува работна средба, на која ги презентира Заклучоците донесени на седниците на Владата и се дефинираат конкретни задолженија за истиот ден.

Координаторите на терен ги спроведуваат активностите и се спрегата помеѓу граѓаните од погодените подрачја и надлежните институции кои се вклучени во расчитувањето на теренот.

Од денес на терен почнаа да работат Комисиите за проценка на штети од невремето во погодените подрачја на општината.

- Комисија за проценка на штети на стока и земјоделски култури

- Комисија за проценка на штети на недвижен имот

- Комисија за проценка на штети на возила

Во Комисиите има по еден член од секое населено место кое беше погодено од елементарната непогода од општината, кое граѓаните го познаваат и можат да му се обратат за било какво барање.

ЕКОНОМИЈА Надица Трајковска 072 205 970

СИНГЕЛИЌ Хајредин Сулис 070 255 469

ЧЕНТО И КАМНИК Николај Чифутов 070-223-524

СТАЈКОВЦИ Тони Бојковски 070 262 743

БРЊАРЦИ Игор Бошковски 070 258 497

СМИЛКОВЦИ Томче Димовски 070 251 374

ЦРЕШЕВО Благојче Трпковски 072 254 804

БУЛАЧАНИ Дарко Стојковски 070 339 376

ИНЏИКОВО Жарко Здравковски 070 259 831

СТРАЧИНЦИ Аднан Ајрула 070 257 429

ВИНИЧЕ Добре Костовски 070 216 837


09.08.2016

AIR JORDAN

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree