Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Одлука за меѓуопштинска соработка

 

На педесеттата седница на Советот на општина Гази Баба, членовите на Советот донесоа Одлука за воспоставување на соработка помеѓу општина Гази Баба и град Скопје, заради остварување на заедничка цел – изградба, реконструкција и санација на улиците во населените места во општина Гази Баба.

Оваа Одлука се донесе по донесувањето на Одлуката за воспоставување на соработка помеѓу град Скопје и општина Гази Баба, заради остварување на заедничка цел – изградба, реконструкција и санација на улиците во населените места во општина Гази Баба, која беше донесена од Советот на градот Скопје на својата 69 та седница, со која од Буџетот на градот Скопје беа издвоени 150 милиони денари.

Овие средства ќе бидат наменети за изградба, санација и реконструкција на патната и канализационата инфраструктура во Гази Баба, која беше оштетена за време на катастрофалните поплави кои се случија на 06.08.2016 год.


25.08.2016

 

adidas db0694 women black

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree