Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Потпишување на договор за соработка со ПАТ

Потпишување на договор за соработка со ПАТ


 

Градоначалникот Тони Трајковски и претставникот од Обучувачи на јавна администрација(ПАТ) Љупка Симоноска потпишаа договор за соработка.

 

Целта на овој договор за соработка меѓу Општина Гази Баба и ПАТ е имплементирање на процесот на партиципаторно стратешко и акционо планирање во општината, насочен кон справување со корупцијата, нејзино спречување и разработка на понатамошни чекори во насока на подобрување на интегритетот, отчетноста и транспарентноста на организиацијата, како и ефективноста во испорачувањето на јавните услуги и управувањето со јавна сопственост.

 

Активностите се спроведуваат во рамките на Програмата за урбано партнерство на Светска Банка-Австрија за земјите од Југоисточна Европа, со компонентата „Борба против корупција/Градење на идентитет".

 


22.01.2016

 

 

 

Sneakers

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree