Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Презентација за видови осигурување за стари лица

 

Kорисниците од ,,Дневниот центар за стари лица и центар за давање помош во домашни услови"- Маџари се изврши презентација за видови на осигурување за стари лица со посебен осврт за осигурување на имот кое беше извршено од страна на осигурителни агенти.

На старите лица подетално им беше потенцирано и објаснето каде и како може да ги искористат поволностите од истото. Мора да потенцираме дека со оваа презентација се направи еден нов осврт од еден аспект на социјализација која до сега не сме ја разработиле со корисниците а во овој случај на истата ни излегоа во пресрет гостите кои го посетија Дневниот центар.


21.04.2016

Air Jordan

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree