Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Се одржа 41-вата седница на Советот на општина Гази Баба

Се одржа 41-вата седница на Советот на општина Гази Баба


 

На 41-вата седница на Советот на општина Гази Баба, членовите на Советот ги усвоија сите предложени точки на Дневниот ред.

 

Помеѓу останатите точки, се усвоија Заклучокот за усвојување на Програмата на општинскиот совет за превенција на детското претстапништво за 2016 година и Одлуката за донесување на Процена на загрозеност од природни непогоди и други несреќи на локација, објектите и вработените на подрачјето на општина Гази Баба.

 

На седницата се усвои и Одлуката за изработка на Локално урбанистичко-планска документација за изградба на намена А1-домување во станбени куќи, КО Трубарево,општина Гази Баба.

 


22.02.2016

 

 

 

jordan Release Dates

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree