Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Унапредување на родовата еднаквост во Гази Баба

 

По повод реализација на проектот „Истражување за состојбата и потребите за унапредување на родовата еднаквост во општина Гази Баба“ кој Центар за заедничка основа го имплементира со поддршка на општина Гази Баба се одржа средба со координаторот, претседателот и членовите на комисијата за еднакви можности при општина Гази Баба како и преставници на општинската аминистрација. На средбата присуствуваше и градоначалникот, Тони Трајковски кој учествуваше во разговорот со присутните.

Целта е преку средбите низ разговор и пополнување на прашалник да се соберат податоци кои ќе користат во понатамошната анализа на состојбата на рамноправноста на мажите и жените во општината, вклученоста во активности од различни области, потреби и согледувања кои ги имаат приватно и професионално во рамките на општината.


12.05.2016

 

nike mercurial x victory 6 golden color paint code

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree