Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Асфалтирање на улица Јужноморавски бригади

 

 

Со средства од Владата на Република Македонија за санација и реконструкција на улиците оштетени од поплавата во август 2016 година, ЈП Македонијапат направи подготовка и ја асфалтира улицата Јужноморавски бригади во населба Ченто, во должина од 1000 метри.

18.08.2017

 

 

Политика на квалитет

Слободен пристап до информации

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree