Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Асфалтирање улици во Ченто

 

Градоначалникот Тони Трајковски, направи увид во градежни работи, каде е во тек асфалтирање на улици во Ченто.

Подготовката на улиците ја прави општина Гази Баба со фирмата изведувач АДРА, а асфалтирањето го изведува ЈП Македонијапат, со средства од Владата на РМ наменети за санирање на улиците кои беа оштетени од поплавата во август 2016 година.

29.07.2017

 

 

Политика на квалитет

Слободен пристап до информации

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree