Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Се конституира Советот на општина Гази Баба

 

Денес, 10.11.2017 год. се одржа конститутивната седница на Советот на општина Гази Баба. На седницата се верификуваа мандатите на членовите на Советот, избрани на локалните избори во октомври 2017 година.

За претседавач на Советот беше избран членот на Советот, Тони Бојковски од ВМРО – ДПМНЕ и Коалицијата за Подобра Македонија.

10.11.2017 

 

Политика на квалитет

Слободен пристап до информации

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree