Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Се одржа 56-та седница на Советот на Гази Баба

 

На 56-та седница на Советот на општина Гази Баба, членовите на Советот ги усвоија сите предложени точки на Девниот ред.

На дневен ред беа ставени Предлог- Одлуката за отстапување на трајно користење на објектот на детската градинка „Морковче“ на ЈГУД „25 Мај“, Предлог- Одлуката за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко-планска документација, со која ќе се изврши промена на намената на земјиштето по барање за КО Јурумлери, КО Синѓелиќ -1, КО Идризово, како и Предлог-Одлуката за утврдување на потреба за донесување на урбанистичко- планска документација, со која ќе се изврши проширување на планскиот опфат и вклопување на бесправните објекти за с.Стајковци.

31.01.2017

 

Mens Running Trainers

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree