Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Секундарна водоводна мрежа Булачани

 

 

Градоначалникот Тони Трајковски беше во населеното место Булачани на увид во градежни работи, каде се продолжува со изградба на секундарна водоводна мрежа, во должина од 1000 метри.

По завршувањето на изградбата на секундарната мрежа, жителите каде што поминува мрежата, ќе можат да се приклучат на истата.

01.08.2017

 

 

Политика на квалитет

Слободен пристап до информации

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree