Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Источна индустриска зона
Универзитетски кампус
Кружен тек

Избор за најдобра фотографија „Ова е Гази Баба“

Избор за најдобра фотографија „Ова е Гази Баба“


 

По повод Денот на општината 3-ти ноември, општина Гази Баба ќе избира најдобра фотографија, на тема „Ова е Гази Баба“.

 

Фотографијата треба да биде испечатена со димензии не помала од Б5 формат (176mm x 250mm) со наведени податоци за авторот (име, презиме, адреса, e-mail и број на телефон), која ќе биде доставена до архивата на општина Гази Баба со назнака „Ова е Гази Баба“, секој работен ден од 08 – 16 ч., или пратена по пошта на адреса: Општина Гази Баба, ул. „Архимедова“ бр. 2 и приложена во електронска верзија на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., снимена во .jpg во RBG формат.

 

Пристигнатите фотографии не се враќаат, а ќе ги оценува комисија составена од стручни лица, од кои ќе се изберат три кои ќе бидат наградени со парична награда. Прво место 10.000,00 ден., второ место 7.500,00 ден. и трето место 5.000,00 ден.

 

Фотографиите да се достават најдоцна до 22.10.2015 год. до 16:00 ч.

 


08.10.2015

 

 

 

Nike Air Max

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree