Подкатегории

 

Име : ЈКП „Гази Баба 2007“
Адреса: Ул. “Архимедова” бб
Телефон: 02/3224-801
Факс: 02/3224-801
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Даночен број: 4030007001674
Банкарска сметка: 300000002563358
Депонент: Комерцијална Банка Ад
Одговорно лице: Влатко Митовски, директор

 

________________________________________
Статут на ЈКП Гази Баба 2007