Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ЈАВЕН ПОВИК - НАЈУБАВО НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ

ЈАВЕН ПОВИК

НАЈУБАВО НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ

 

 

По повод новогодишните и Божиќните празници, се повикуваат жителите од општина Гази Баба заеднички да го разубавиме просторот во кој живееме и работиме, со свој придонес во новогодишното украсување. 1 За таа цел, општината обезбеди награди за најубаво украсените дворови, тераси, заеднички простор пред зграда (заедница на станари), простор пред стопански субјект, градинки и основно училиште.

Пријавувањето може да го направите на телефонските броеви 02/3212886; 075/435155,  или лично во едношалтерскиот систем во општина Гази Баба, најдоцна до 23.12.2020 год. до 16,00ч.

Податоците да содржат адреса и телефон за контакт.

Комисија од општината ќе ги посети пријавените на 24.12.2020 год. по 17,00 ч.

 

14.12.2020

 

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree