Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ЈАВЕН ПОВИК - набавка и поделба на новогодишни пакетчиња и пакети со храна и хигиенски средства за социјално загрозени семејства

ЈАВЕН ПОВИК

за пројавување интерес за реализација на заедничка активност-набавка и поделба на новогодишни пакетчиња и пакети со храна и хигиенски средства за социјално загрозени семејства од Општина Гази Баба

 

 

До сите Здруженија на граѓани регистрирани на територијата на Општина Гази Баба заедно со општината да реализираат социјално хуманитарна активност за ранливите социјални семејства кои живеат во Општина Гази Баба. 1 За реализација на активноста општината ќе обезбеди финансиски средства, а здружението потребно е да обезбеди превоз, утовар и истовар на социјално-хуманитарната помош со ангажирање на волонтери.

Заинтересираните субјекти потребно е да достават:

1. Пријава 2. Статут и решение за регистрација на здружението

Пријавата и бараната документација да се достават во рок од 5 (пет) дена од денот на објавувањето на web-страната на општината, на ул.„Архимедова“ бр. 2 Скопје, во Архивата на Општина Гази Баба.Напомена: Пријавите доставени по истекот на предвидениот рок нема да се разгледуваат.

 

 

ОПШТИНА ГАЗИ БАБА

                                                                                                                                                                                                                                                                                          ГРАДОНАЧАЛНИК

Борис Георгиевски

 

 

 

26.11.2020

 

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree