Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по архитектонско-урбанистички проект за дел од КП 497/2, КО Инџиково, со намена домување во станбени куќи А1, по Општ акт за с. Инџиково – општина Гази Баба

Јавна презентација и јавна анкета по архитектонско-урбанистички проект за дел од КП 497/2, КО Инџиково, со намена домување во станбени куќи А1, по Општ акт за с. Инџиково – општина Гази Баба

     Архитектонско-урбанистички проект за дел од КП 497/2, КО Инџиково, со намена домување во станбени куќи А1, по Општ акт за с. Инџиково – општина Гази Баба ќе биде изложена во просториите на Урбана заедница ″Хиподром″, во рок од пет (5) работни дена од 18.10.2018 година до 25.10.2018 година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.
     Јавната презентација на Архитектонско-урбанистички проект за дел од КП 497/2, КО Инџиково, со намена домување во станбени куќи А1, по Општ акт за с. Инџиково – општина Гази Баба ќе се одржи на ден 22.10.2018 година со почеток во 10.00 часот во просториите на Урбаната заедница "Хиподром", oпштина Гази Баба-Скопје.
     Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Хиподром",oпштина Гази Баба-Скопје.
     Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

Линк :
https://https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=873

Nike

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree