Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по АУП за формирање на една градежна парцела со намена Г2, Г3 и Г4 од ГП 5.3, 5.4, 5.5 и 5.6 по УПВНМ за изградба на Индустриска зона на локалитет заобиколница од клучка "Хиподром" до клучка "Сингелиќ", Oпштина Гази Баба

Јавна презентација и јавна анкета по АУП за формирање на една градежна парцела со намена Г2, Г3 и Г4 од ГП 5.3, 5.4, 5.5 и 5.6 по УПВНМ  за изградба на Индустриска зона на локалитет заобиколница од клучка "Хиподром" до клучка "Сингелиќ", Oпштина Гази БабаСкопје

 

            АУП за формирање на една градежна парцела со намена Г2, Г3 и Г4 од ГП 5.3, 5.4, 5.5 и 5.6 по УПВНМ  за изградба на Индустриска зона на локалитет заобиколница од клучка "Хиподром" до клучка "Сингелиќ", Oпштина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбана  заедница ″Маџари 1″, во рок од пет  работни дена  (од  20.08.2020 до 26.08.2020 год.) секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

            Јавната презентација на АУП за формирање на една градежна парцела со намена Г2, Г3 и Г4 од ГП 5.3, 5.4, 5.5 и 5.6 по УПВНМ  за изградба на Индустриска зона на локалитет заобиколница од клучка "Хиподром" до клучка "Сингелиќ", Општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 20.08.2020 година со почеток во 10.00 часот во просториите на Општина Гази Баба барака 8 (голема сала).

            Aнкетните листови за учество во повторната Јавна анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбана заедница "Маџари 1".

             Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по АУП, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

Соопштение 

Анкетен лист 

Урбанистичко решение

Nike Air Jordan Retro 1 Red Black White - Buy Air Jordan 1 Retro (white / black / varsity red), Price: $60.85 - Air Jordan Shoes

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree