Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по АУП за формирање на ГП 3.8.1 И 3.8.2 (препарцелација на ГП 3.8) од ДУП ИИЗона локалитет 79 Југосуровина, на КП 2460/1 и КП 2460/6 КО Маџари, ОПШТИНА ГАЗИ БАБА – СКОПЈЕ

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по АУП за формирање на ГП 3.8.1 И 3.8.2 (препарцелација на ГП 3.8) од ДУП ИИЗона локалитет 79 Југосуровина, на КП 2460/1 и КП 2460/6 КО Маџари, ОПШТИНА ГАЗИ БАБА – СКОПЈЕ

          АУП за формирање на ГП 3.8.1 И 3.8.2 (препарцелација на ГП 3.8) од  ДУП ИИЗона локалитет 79 Југосуровина,усвоен на Совет на општина Гази баба со Одлука бр.07-881/6 од 02.11.2004 год.на КП 2460/1 и КП 2460/6 КО Маџари, ОПШТИНА ГАЗИ БАБА – СКОПЈЕ ќе биде изложена во просториите на Урбаната  заедница ″Маџари 2″, во рок од пет ( 5 ) работни дена  (од 15.08.2018 до 21.08.2018 година), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Јавната презентација на АУП за формирање на ГП 3.8.1 И 3.8.2 (препарцелација на ГП 3.8) од  ДУП ИИЗона локалитет 79 Југосуровина, усвоен на Совет на општина Гази баба со Одлука бр.07-881/6 од 02.11.2004 год.на КП 2460/1 и КП 2460/6 КО Маџари, ОПШТИНА ГАЗИ БАБА – СКОПЈЕ ќе се одржи на ден 16.08.2018 година со почеток во 12.00 часот во просториите на oпштина Гази Баба-Скопје, барака 8 (голема сала).

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Маџари 2".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=806

adidas superstar damen glitzer silber

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree