Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по АУП за спојување градежни парцели ГП 2.2 и ГП 2.3 на дел од КП 2207/6 со намена Г3-сервиси, во урбан модул 2 од ДУП - Дел од ИИЗона, КО Маџари,, Oпштина Гази Баба – Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по АУП за спојување градежни парцели ГП 2.2 и ГП 2.3 на дел  од КП 2207/6 со намена Г3-сервиси, во урбан модул 2 од ДУП - Дел од ИИЗона, КО Маџари,, Oпштина Гази Баба – Скопје

 

            АУП за спојување градежни парцели ГП 2.2 и ГП 2.3 на дел  од КП 2207/6 со намена Г3-сервиси, во урбан модул 2 од ДУП - Дел од ИИЗона, КО Маџари,Oпштина Гази Баба –Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбана  заедница ″Маџари 1″, во рок од пет  работни дена  (од 23.07.2019 до 29.07.2019 год.) секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

            Јавната презентација на АУП за спојување градежни парцели ГП 2.2 и ГП 2.3 на дел  од КП 2207/6 со намена Г3-сервиси, во урбан модул 2 од ДУП - Дел од ИИЗона, КО Маџари,Општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 24.07.2019година со почеток во 12.00 часот во просториите на Урбана заедница "Маџари 1".

            Aнкетните листови за учество на Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбана заедница "Маџари 1".

             Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по АУП, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

  

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1160

Adidas Yeezy Boost SPLY - 350 V2 OFF-WHITE white men shoes

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree