Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ПО ДУП ЗА ГРАДСКА ЧЕТВРТ С21 БЛОК 04, ОПШТИНА ГАЗИ БАБА - СКОПЈЕ

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ПО ДУП ЗА ГРАДСКА ЧЕТВРТ С21 БЛОК 04, ОПШТИНА ГАЗИ БАБА - СКОПЈЕ

 

Предлог - ДУП за градска четврт С21 Блок 04, Општина Гази Баба - Скопје, ќе биде изложен во просториите на Месна заедница "Алија Авдовиќ", во рок од 10 (десет) работни дена (од 05.06.2019год. до 19.06.2019год.), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот. Јавната презентација на Предлог - ДУП за градска четврт С21 Блок 04, Општина Гази Баба - Скопје, ќе се одржи на ден 11.06.2019година со почеток во 10.00 часот во просториите на Општина Гази Баба-Скопје, барака 8 (голема сала). Анкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месната заедница "Апија Авдовиќ". Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предпози по предпогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.  

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1117

nike fashion

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree