Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по Измена и дополна на детален урбанистички план за градска четврт ЦС 09, општина Гази Баба - Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по Измена и дополна на детален урбанистички план за градска четврт ЦС 09, општина Гази Баба - Скопје

        Измена и дополна на детален урбанистички план за градска четврт ЦС 09, општина Гази Баба - Скопје ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Автокоманда″, oпштина Гази Баба - Скопје во рок од десет (10) работни дена од 06.12.2018 до 19.12.2018 година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

        Јавната презентација на Измена и дополна на детален урбанистички план за градска четврт ЦС 09, општина Гази Баба - Скопје ќе се одржи на ден 10.12.2018 година (понеделник) со почеток во 12.00 часот во просториите на oпштина Гази Баба - Скопје, барака 8 - голема сала.

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната  заедница "Автокоманда" , oпштина Гази Баба-Скопје.

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=926

Air Jordan 1

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree