Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по Локална урбанистичка планска документација за намена А4 – времено сместување (викенд куќи) на КП 1774 КО Раштак, општина Гази Баба – Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по Локална урбанистичка планска документација за намена А4 – времено сместување (викенд куќи) на КП 1774 КО Раштак, општина Гази Баба – Скопје

 

Локална урбанистичка планска документација за намена А4 – времено сместување (викенд куќи) на КП 1774 КО Раштак, општина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложена во просториите на Месна заедница ″Раштак″, во рок од 5 работни дена и тоа почнувајќи од  01.02.2021 година до 05.02.2021 година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Јавната Презентација по Локална урбанистичка документација за намена А4 – времено сместување (викенд куќи) на КП 1774 КО Раштак, општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 02.02.2021 година, со почеток во 12.00 часот во просториите на Месна заедница “Раштак”.

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месна заедница "Раштак".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки, предлози и мислења на Анкетните листови.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1673

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree