Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по ЛУПД за намена Б5 - хотелски комплекс на КП 1539/3, КП 1539/7, КП 1539/8 и КП 1539/9 КО Раштак , општина Гази Баба - Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по ЛУПД за намена Б5 - хотелски комплекс на КП 1539/3, КП 1539/7, КП 1539/8 и КП 1539/9 КО Раштак , општина Гази Баба - Скопје

ЛУПД за намена Б5 - хотелски комплекс на КП 1539/3, КП 1539/7, КП 1539/8 и КП 1539/9 КО Раштак , општина Гази Баба - Скопје, ќе биде изложен во просториите на Месна заедница "Раштак" во рок од 10 работни дена и тоа  од 10.12.2019 година до 23.12.2019 година , секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.           

Јавната презентација на ЛУПД за намена Б5 - хотелски комплекс на КП 1539/3, КП 1539/7, КП 1539/8 и КП 1539/9 КО Раштак , општина Гази Баба - Скопје., ќе се одржи на ден 16.12.2019 година со почеток во 12.00 часот во просториите на Месна заедница "Раштак".

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месна заедница "Раштак"

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

 

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1297

Ανδρικά Nike

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree