Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по предлог – Детален урбанистички план за Градска Четврт ЦС 10 Блок ЦС 10.02, општина Гази Баба – Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по предлог – Детален урбанистички план за Градска Четврт ЦС 10  Блок ЦС 10.02, општина Гази БабаСкопје

 

            Предлог Детален урбанистички план за градска четврт ЦС 10 Блок ЦС 10.02, општина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Автокоманда″, во рок од 10 работни дена и тоа почнувајќи од 14.12.2020 година до 25.12.2020 година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

            Јавната презентација на Предлог - Детален урбанистички план за градска четврт ЦС 10  Блок ЦС 10.02, Општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 17.12.2020 година, со почеток во 12.00 часот во просториите на Општина Гази Баба, барака 8 (голема сала).

            Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Автокоманда".

            Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки, предлози и мислења на Анкетните листови.

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1643

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree