Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по предлог Детален урбанистички план за градска четврт ЦС 10 Блок ЦС10.01, општина Гази Баба – Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по предлог Детален урбанистички план за градска четврт ЦС 10  Блок ЦС10.01, општина Гази БабаСкопје

 

            Предлог Детален урбанистички план за градска четврт ЦС 10 Блок ЦС10.01, општина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Автокоманда″, во рок од 15 работни дена и тоа почнувајќи од  01.02.2021 година до 19.02.2021 година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

            Јавната презентација на Предлог - Детален урбанистички план за градска четврт ЦС 10 Блок ЦС10.01, општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 04.02.2021 година (Четврток) со почеток во 12.00 часот во просториите на општина Гази Баба, барака 8 (голема сала).

            Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Автокоманда".

            Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки, предлози и мислења на Анкетните листови.

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1683

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree