Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по ПРЕДЛОГ Детален урбанистички план за градска четврт ЦС 11 Блок ЦС 11.03, општина Гази Баба - Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по ПРЕДЛОГ Детален урбанистички план за градска четврт ЦС 11 Блок ЦС 11.03, општина Гази Баба - Скопје

Предлог – ДУП за градска четврт ЦС 11 Блок ЦС 11.03, општина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Автокоманда″, во рок од десет (5) работни дена  (од 11.11.2019 до 15.11.2019 година), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Повторната Јавната презентација на Предлог – ДУП за градска четврт ЦС 11 Блок ЦС 11.03, општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 12.11.2019 година, со почеток во 12.00 часот во просториите на општина Гази Баба - Скопје, барака 8 (голема сала).

Aнкетните листови за учество во повторната Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Автокоманда".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

 

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1258

Nike SF-AF1

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree