Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ДУП за градска четврт С 26 Блок 01 општина Гази Баба

Предлог – ДУП за градска четврт С 26  Блок 01, Општина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Маџари 2″, во рок од петнаесет (20) работни дена  (од 05.08.2019 до 02.09.2019год.), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.
Јавната презентација на Предлог – ДУП за градска четврт С 26 Блок 01, Општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 07.08.2019година со почеток во 10.00 часот во просториите на oпштина Гази Баба - Скопје, барака 8 (голема сала). 
Aнкетните листови за учество на Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Маџари 2".
Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1169

Air Jordan 1 GS

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree