Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИНУВАЊЕ НА ЈАВЕН ПОВИК

                                                          

 

     

Согласно член 1.3. од Јавниот повик за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Општина Гази Баба за купување печки на пелети за 2019 година, кој гласи „Доколку бидат исцрпени сите предвидени финансиски средства за оваа намена, Општина Гази Баба ќе ја информира јавноста на својата веб страна (www.gazibaba.gov.mk), дека Јавниот повик е прекинат пред истекот на периодот за кој е објавен.“ ги известуваме граѓаните дека јавниот пповик се прекинува заклучно со 23.09.2019 година.

23.09.2019 

NIKE AIR MAX

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree