Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Сите граѓани кои се евидентирани од страна на Комисиите за проценка на штети настанати од поплавата на  06.08.2016 год., треба да потпишат и заверат Изјава на нотар. Изјавата да се достави до месните заедници или до општина Гази Баба, во едношлтерски  систем.

Граѓаните кои не ги пријавиле штетите од поплавите (на недвижен имот, движен имот, моторни возила, земјоделски површини и сточен фонд), истото може да го направат во општина Гази Баба или во подрачната единица на Минстерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во Гази Баба, најдоцна до среда 07.09.201 год. до 16,00 ч.

Nike Air Max 200

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree