Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по Предлог - УП за село Гоце Делчев, Oпштина Гази Баба - Скопје

Согласно законската регулатива, потребно е да се објави на општинската веб страна Јавната презентација и јавната анкета по предлог УП за село Гоце Делчев. Огласот да ја има содржината наведена подоле.

1. Наслов на оглас :
Јавна презентација и јавна анкета по Предлог - УП за село Гоце Делчев, Oпштина Гази Баба - Скопје

Текст :
Предлог – УП за село Гоце Делчев, Oпштина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Месна заедница Гоце Делчев, во рок од десет (10) работни дена (од 05.06.2018 до 19.06.2018 година), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Јавната презентација на Предлог – УП за село Гоце Делчев, Општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 11.06.2018 година со почеток во 10.00 часот во просториите на Општина Гази Баба-Скопје, барака 8 (голема сала).

Aнкетните листови за учество во повторната Јавна анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месната заедница "Гоце Делчев".
Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=751

adidas Yeezy Boost 350

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree