Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Нацрт-Програми за буџет 2019

 

Монтажен паркинг во Автокоманда 

FA-2019 

ИТ трошковник за 2019

Нацрт програма за ЛЕР 2019

Предлог програма за 2019 година - водоснабдување 

Предлог програма за јавна чистота

Предлог програма за сезонците 2019

Нацрт-Програма за култура 2019

Програмата Ф за 2019

Табела Преглед на одобрени барања од здруженија на граѓани за 2019-та година

Табела за предлог програма за Буџет Протокол 2019

Табела за програма за 2019-та година - заштита и спасување

Буџет, инспекција 2019-та година

Насловна 2019

Нацрт програма за малади и спорт на територија на општина Гази Баба за 2019-та година

Образложение за протокол 2019

Предлог програна за НВО описен дел за 2019

Програма за ОГБ за КЕМ за 2019

Програма за секторот на подршка на градоначалникот за 2019-та година

Табела за предлог програма за буџет - Протокол

Образложение за протокол 2019

Социјална заштита - Вовед

Социјална заштита - Насловна 

Социјална заштита - Образложение 

Социјална заштита - табела 

Заштита на животна средина - програма 2019 

Заштита на животна средина - унифицирана табела 2019 

ОУ - спорт 

ОУ - тековно 

ОУ - култура/образование 

ОУ - култура/вовед 

ОУ - култура 

ОУ - пропратно 

ОУ - спорт образложение 

ОУ - стипендии 

ОУ - тековно образложение 

ОУ - тековно вовед  

ОУ - вовед спорт 

ДГ - насловна предлог за 2019 

ДГ - 2019 програма за одржување на предучилишните установи на територија на ОГБ 

ДГ - терк со образложение на програмата 2019 

ДГ - вовед во програмата за 2019 

Air Jordan

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree