Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ПОВИК за Проектот „Цвеќето и зеленилото во нашата општина“

 

Со цел да се поттикнат жителите на Гази Баба, училиштата, градинките и стопанските објекти, да се приклучат кон разубавувањето на општината, деновиве се реализира Проектот „Цвеќето и зеленилото во нашата општина“.

Општина Гази Баба во соработка со Организација на жени на Гази Баба, го реализираат проектот и ги повикуваат сите оние кои вложиле труд во разубавувањето на посторот во кој живеат, престојуваат или учат,  да се пријават на повикот и учествуваат в изборот за најубава цветна тераса, двор, простор пред заедница на станари, училишта, градинки и стопански субјекти.

За најдобрите, предвидени се награди.

Пријавувањето може да го направите на телефоните: 02/321886; 07132217 и 075435155 до 17.07.2018 год. до 16,00 часот, по што комисија составена од вработени во општина Гази Баба и членки на Организација на жени Гази Баба, ќе излезат на терен и ќе ги посетат пријавените.


12.07.2018 

Air Force 1

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree