Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Повторна јавна презентација и јавна анкета по Предлог ДУП за градска четврт СИ 03 Блок 08, општина Гази Баба - Скопје

Предлог - ДУП за градска четврт СИ 03 Блок 08, oпштина Гази Баба - Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница "Триангла", во рок од пет (5) работни дена (од 30.04.2018 до 07.05.2018година), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Повторната Јавната презентација на Предлог - ДУП за градска четврт СИ 03 Блок 08, oпштина Гази Баба - Скопје, ќе се одржи на ден 03.05.2018 година со почеток во 12.00 часот во просториите на Општина Гази Баба-Скопје, барака 8 (голема сала).

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Триангла".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=728

Adidas Yeezy Boost SPLY - 350 V2 OFF-WHITE white men shoes

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree