Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ПОВТОРНА ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по ПРЕДЛОГ УП за село Гоце Делчев, општина Гази Баба - Скопје

Предлог – УП за село Гоце Делчев, Oпштина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Месна  заедница ″Гоце Делчев″, во рок од десет ( 10 ) работни дена  (од 07.08.2018 до 20.08.2018 година), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Повторната Јавна презентација на Предлог – УП за село Гоце Делчев, Општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 07.08.2018 година со почеток во 10.00 часот во просториите на Месна заедница "Гоце Делчев".

Aнкетните листови за учество во повторната Јавна анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месната  заедница "Гоце Делчев".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=796

adidas

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree