Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Повторна јавна презентација и јавна анкета по ПРЕДЛОГ УП за село Колонија - општина Гази Баба - Скопје

Повторна јавна презентација и јавна анкета по ПРЕДЛОГ УП за село Колонија - општина Гази Баба - Скопје

             Урбанистичкиот план за село Колонија, општина Гази Баба - Скопје ќе биде изложен во просториите на Месната заедница ″Колонија″, во рок од десет ( 10 ) работни дена  (од 10.05.2019 год. до 23.05.2019 година), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

             Повторната Јавната презентација на Урбанистички план за село Колонија, општина Гази Баба - Скопје ќе се одржи на ден 10.05.2019 година со почеток во 12.00 часот во просториите на  Месната заедница ″Колонија″, општина Гази Баба-Скопје. Aнкетните листови за учество во Повторната Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месната заедница "Колонија", Општина Гази Баба - Скопје.

             Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1095

Nike Air Force 1 Shadow Pale Ivory/Celestial Gold-Tropical Twist

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree