Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Повторна јавна презентација и јавна анкета по ПРЕДЛОГ - УПВНМ за Казнено поправен дом "Идризово" КО Идризово, општина Гази Баба - Скопје

Повторна јавна презентација и јавна анкета по ПРЕДЛОГ - УПВНМ за Казнено поправен дом "Идризово" КО Идризово, општина Гази Баба - Скопје

Предлог – УПВНМ за Казнено поправен дом "Идризово" КО Идризово, Oпштина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Месната заедница ″Колонија″, во рок од десет  (5) работни дена  (од 10.05.2019 до 16.05.2019год.), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Јавната презентација на Предлог – УПВНМ за Казнено поправен дом "Идризово" КО Идризово Општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 10.05.2019 година со почеток во12.00 часот во просториите на Месна заедница "Колонија"

Aнкетните листови за учество во повторната Јавна анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месна заедница "Колонија".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1090

Ανδρικά αθλητικά παπούτσια

Quality Policy

audit report

Free access to information

 

  Working hours: 08:00-16:00
   Office Hours - Tuesday and Friday: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Arhimedova 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree