Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Источна индустриска зона
Универзитетски кампус
Кружен тек
На подрачјето на општина Гази Баба делуваат 10 Урбани заедници и 15 Рурални заедници, кои во соработка со Советот и Градоначалникот на ОГБ учествуваат во подготовка на одлуките поврзани со развојот и делувањето на ОГБ.
МЗ и УЗ ги подготвуваат предлозите од граѓаните (жители на тие УЗ и МЗ) и се нивниот линк до сите органи на ОГБ.
Тие се логистичка подршка на администрацијата на ОГБ и учествуваат во подготовката и изведбата на активности на подрачјето на нивните УЗ и МЗ.
 

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree