Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по предлог Детален урбанистички план за грардска четврт СИ 01 Блок 5, Општина Гази Баба - Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по предлог Детален урбанистички план за грардска четврт СИ 01 Блок 5, Општина Гази Баба - Скопје

 

Предлог Детален урбанистички план за градска четврт СИ 01 Блок 5, Општина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Маџари 1″, во рок од 15 работни дена и тоа почнувајќи од  09.06.2021 година до 30.06.2021 година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

            Јавната презентација на Предлог - Детален урбанистички план за градска четврт СИ 01 Блок 5, Општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 11.06.2021 година (Петок) со почеток во 10.00 часот во просториите на Општина Гази Баба, барака 8 (голема сала).

            Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Маџари 1".

            Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки, предлози и мислења на Анкетните листови.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1746

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена за ДУП за градска четврт С 21 Блок 02

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена за ДУП за градска четврт С 21 Блок 02

Одлука 

Формулар 

 

ИЗВЕСТУВЊЕ (за продолжување на рок) за спроведување на стратегиска оцена, КП 11730/1 КО Старо Скопје, општина Гази Баба – Скопје

И З В Е С Т У В А Њ Е

(за продолжување на рок) 

ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ ЗА СТРАТЕГИСКА ОЦЕНА ЗА ВЛИЈАНИЕ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА ЗА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН Е3.1 – ПОСТРОЈКИ ЗА ТЕРМИЧКИ, ФИЗИЧКИ – ХЕМИСКИ И ХЕМИСКИ ТРЕТМАН ЗА НЕОПАСЕН ОТПАД НА ДЕЛ ОД КП 11730/1, КО СТАРО СКОПЈЕ, ОПШТИНА ГАЗИ БАБА,СКОПЈЕ 

          Рок продолжување за доставување на забелешки е триесет дена почувајќи од 20.05.2021 до 21.06.2021 година.

          Забелешките можат да се доставуваат на мејл  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   или  хартиено преку архивата на Општина Гази Баба, секој работен ден 08,30 до 13,00 часот.

 Во прилог Ви доставуваме на увид ревидирана верзија на СТРАТЕГИСКА ОЦЕНА ЗА ВЛИЈАНИЕ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА ЗА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН Е 3.1 – ПОСТРОЈКИ ЗА ТЕРМИЧКИ, ФИЗИЧКИ – ХЕМИСКИ И ХЕМИСКИ ТРЕТМАН ЗА НЕОПАСЕН ОТПАД НА ДЕЛ ОД КП 11589/1, КО СТАРО СКОПЈЕ, ОПШТИНА ГАЗИ БАБА,СКОПЈЕ со вклучени забелешки од јавноста.

 

 Известување 

Нацрт СОЗС стратегија 

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree