Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Источна индустриска зона
Универзитетски кампус
Кружен тек

Работна средба со градоначалникот на град Скопје и Јавните претпријатија

Работна средба со градоначалникот на град Скопје и Јавните претпријатија


 

На работна средба во општина Гази Баба присуствуваа градоначалникот на општина Гази Баба,Тони Трајковски, градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, директорите на јавните претпријатија на градот Скопје и надлежните на пунктовите во општина Гази Баба, заменик командирот на Петта полициска станица Гази Баба, командирот на сообраќајната полиција Гази Баба, командирот на Противпожарната бригада,раководителите на секторите на администрацијата на градот Скопје и општина Гази Баба, како и претставници од сите урбани имесни заедници од пштината.

 

Градоначалникот Коце Трајановски на почетокот на средбата ги посочи реализираните проекти на територијата на општината во изминатиот период, проектите кои се во тек и проектите кои се предвидуваат за реализација оваа година.

Градоначалникот Тони Трајковски ја истакна важноста од овие средби кои се исклучително позитивни и резултираат во насока на подобрување на теренската работа на јавните претпријатија, како и за зголемување на координираност на општинската и на градската администрација.

 

Месните и урбаните заедници имаа можност да разговараат со претставниците на градските служби и со јавните претпријатија за проблемите со коишто се соочуваат граѓаните на општина Гази Баба и градот Скопје, да понудат предлози и идеи за надминување на истите, но и преку предлози да влијаат на подобрување на работата во јавните претпријатија.

 


28.05.2015

 

 

 

Wholesale Cheap Nike, Jordans, Adidas, Air Max Shoes China Sale Online

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree